Vanaf oktober geniet je tijdens de donkere herfstavonden van de nieuwe collectie van IKEA! Inderdaad wederom productuitbreiding. In de herfst worden de  dagen korter en kouder. Een tijd om lekker weg te kruipen in een comfortabele stoel met je favoriete tv-serie of in bed met een goed boek. IKEA heeft aan iedere interieurstijl gedacht…

[dropcap]E[/dropcap]erder dit jaar introduceerde IKEA haar nieuwe Stockholm Collectie met de nadruk op duurzaamheid en vakmanschap. Met de aankomende productuitbreiding speelt IKEA in op de verschillende interieurstijlen. Retro loungen met VILLSTAD, industrieel belichten met RANARP, minimalistisch opruimen met FJÄLKINGE, modern zitten op EKERÖ, landelijk leunen met SKOGN en stralend exposeren met SYNAS. Kortom voor ieder wat wils!

Alle interieurstijlen en producten op een rij…

IKEASOktoberCollectie2013_villstad

Retro loungen

Met de sterke lijnen en de slanke stalen frames van de VILLSTAD stoelen lounge je in de jaren ‘60. De zachte en comfortabel kussens nodigen uit om na een lange dag achterover te leunen en te genieten van een magazine of bijvoorbeeld je favoriete serie. De retro fauteuil, armstoel met hoge rugleuning en voetenbank zijn verkrijgbaar in turquoise en antraciet.

IKEASOktoberCollectie2013_ranarp


Industrieel verlichten

De nieuwe RANARP lampen zorgen niet alleen voor sfeervol licht, maar geven industrieel karakter aan je woning. Dikke metalen kappen, bronzen details en met stof omwikkelde bedrading herinneren aan de industriële lampen uit de jaren ‘30. Verkrijgbaar als vloer-, plafond- en tafellamp.

IKEASOktoberCollectie2013_fjalkinge

Minimalistisch opruimen

Met het minimalistische FJÄLKINGE wandrek schenk je alle aandacht aan je dvd’s, boeken en tijdschriften. Maar ook aan je favoriete woonaccessoires, boekensteunen, planten enz. Met zijn strakke lijnen en Scandinavisch design is FJÄLKINGE opvallend ingetogen. Dankzij het gebruik van 100% recyclebaar staal en de innovatieve bouwtechniek is FJÄLKINGE sterk en mooi tegelijk.

IKEASOktoberCollectie2013_ekero

Modern zitten

Modern design en comfort gaan niet altijd samen, maar de EKERÖ stoel bewijst dat het mogelijk is. Deze stoel ziet er niet alleen geweldig uit, maar zit buitengewoon comfortabel. Verkrijgbaar in de trendkleuren (donker)blauw & geel en oranje.

IKEASOktoberCollectie2013_skogn


Landelijk luieren

Kruip tijdens de koude avonden alvast je bed in en geniet van het zachte en ondersteunende SKOGN kussen. Eenvoudig te bevestigen over het hoofdbord van je bed.

IKEASOktoberCollectie2013_synas

Stralend exposeren

Je mooiste spullen verdienen een spotlight. Met de SYNAS led lichtboxen laat je favoriete woonaccessoires stralen in het donker. De boxen zijn gemaakt van hard plastic en schijnen door de duurzame LED technologie tot wel 20.000 uur!

Maar IKEA denkt ook aan de kleintjes met nieuwe knuffels geïnspireerd op de sprookjes van de gebroeders Grimm en H.C. Andersen. Van de gelaarsde kat tot de grote boze wolf. Maar ook verhaaltjes uit KRULLIG, het magisch hemelbed ÖVRE en poppenhuis SPEXA (ook voor diehard IKEA-fans) die het ideale decor is voor de collectie poppenhuismeubels van HUSET.

LABEL1114 is al fan! Mijn favorieten: SYNAS, SKOGN en VILLSTAD.

Voor welke nieuwe producten race jij in oktober naar IKEA?

Bron afbeeldingen: passie4wonen