“Plantenpotjeswinkeltje van een vriendin, vind jij vast ook leuk!”

Dat berichtje kreeg ik van een vriendin. Nieuwsgierig klikte ik door en binnen een paar klikken had ik een favoriet…

Mikamodo-favoriet

Het zal geen verrassing zijn dat ik als blauw-fan juist dit potje kies. Gelukkig zijn er een tal van andere kleuren en kapsels. Voor ieder wat wils! Lees vooral verder als je nieuwsgierig bent naar andere designs!

Een eigenzinnig potje voor je plant

Als het om woonaccessoires voor planten gaat ben ik redelijk snel overtuigd. Zeker als het gepaard gaat met een knipoog of een dosis cuteness. Dat zijn deze plantenpotjes van Mikamodo zeker! Ze delen allemaal hetzelfde gezichtje, maar dan net even anders omdat ze allemaal handgetekend zijn. Ik krijg er een beetje een Harajuku / geisha gevoel van.

Mikamodo-instagram

Mika wat?

Mikamodo verkoopt keramieken potjes met karakter voor jouw plant(en). De ontwerpen zijn handgetekend en in beperkte oplage verkrijgbaar. De ondernemers achter Mikamodo genieten van hun eigen urban jungle en creëerden daar deze leuke serie potjes voor in de maten mini, midi en maxi.

Ik zie nu al hele cactus-families ontstaan. Allemaal een eigen gezichtje en (prikkelbaar) karakter 😉 Persoonlijk zou ik er een hangplantje in doen, dat maakt het net wat dynamischer. Of een plantje die niet heel hoog wordt.

I want more!

Geen idee wat jij ervan vindt, maar ik ben ontzettend benieuwd of er meer karakters gaan volgen. Misschien wel een speciale ginger editie (hint!), met sproetjes. Of misschien mannetjes met een snor of baard? Een ding weet ik zeker: ik houd Mikamodo in de gaten!

 

Fotografie © Mikamodo