Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog schreef over die fantastische botanische posters van Desenio aan mijn woonkamermuur. Ik mis het wekelijks bloggen wel en hoop het snel weer op te pakken. Gelukkig staat er al weer het e.e.a. gepland om mooie blogs over te schrijven, maar daarover later meer!

Momenteel ben ik bezig met een design uitdaging genaamd: DailyUI Challenge. Ik ga 100 dagen lang verschillende user interface elementen designen. Dat betekent diverse online elementen die je tegenkomt op websites of mobiel vormgeven. Dat vind ik tot nu toe helemaal te gek en geeft me ontzettend veel creatieve energie! Benieuwd? Via deze link kan je gluren naar mijn designs tot nu toe!

#plantdad

Inmiddels mag ik mezelf wel een ‘plantaddict’, crazy plant guy of zelfs #plantdad noemen vind ik zelf. Mijn verslaving voor planten groeit met de week! Ondanks dat ik al even niet geen blog voor Urban Jungle Bloggers geschreven heb, neemt het aantal planten momenteel behoorlijk toe. Zo ben ik sinds mijn laatste post ook de trotse ‘papa’ van een Monstera en een Alocasia (die ik Ollie noem) 🙂

A post shared by Johan (@johanhazenbroek) on

Terugkomend op een Urban Jungle Blog: donderdag deel ik mijn tropicool-ness voor het thema van deze maand, opgezet door de fantastische Igor Josifovic en Judith de Graaff.

 

#IKEAlab

POST! Een uitnodiging van IKEA dropte in mijn mailbox. 10 augustus mag ik kennis maken met nieuwe collecties en krijg ik een sneak peek van de nieuwe catalogus. Onlangs schreef ik al over toffe IKEA-samenwerkingen die 2018 in de winkels komen te liggen, en die lijst wordt alleen maar langer! Natuurlijk zorg ik ervoor dat het je niet ontgaat met een passende blog en deel ik ongetwijfeld mijn ervaringen die dag op Twitter en Instagram – meegluren kan dus! 😉

Tot zover een kleine update!

X Johan