Woohoo! Mijn keuken is bijna klaar! Vorige week had ik het geluk dat ik eindelijk de planken in gebruik kon nemen. Dat had natuurlijk wel wat voeten in de aarde want je fantaseert het allemaal mooi, maar in de praktijk moet je ook een beetje praktisch denken: “wat gebruik ik vaak aan dit deel van de keuken? Wat is handig om bij het koken binnen handbereik te hebben?”. Damn, wat ben ik blij met 1) een opgeruimde eettafel (waar ik alle spullen van de keuken had uitgestald en 2) een rustige keuken, die eindelijk geen doorn in mijn oog meer is!

keuken-status-2

Mooie foto’s volgen nog, maar voor nu deel ik graag een tweede statusupdate van de keuken (die ik met mijn iPhone maakte). Zoals je kan zien heb ik links een minimale hoeveelheid servies en rechts basis kookgerei.

De koof is inmiddels helemaal passend gemaakt, met ruimte voor 3 spotjes die ik kon hergebruiken. Mijn pa heeft hiervoor de perfecte gaten gezaagd, dus dat is super! Nu rest alleen nog om de koof te verven, links de elektriciteit weg te werken en de spotjes te monteren en tadaa: een ‘nieuwe’ keuken!

Binnenkort vrienden en ouders eens uitnodigen om mijn nieuwe diy-keuken te vieren, er is altijd een reden voor een hapje en een drankje! 🙂