Tijd voor mooie beelden van mijn zo-goed-als-klare keuken. Elke ochtend word ik weer blij van de ruimtelijkheid, de grijzen waardoor ‘ie meer in mijn aansluit bij de overige kleuren van mijn kamer en de hoeveelheid rust die daarmee gepaard gaat! De spotjes werken inmiddels ook en zorgen voor sfeervol verlichte planken en subtiel licht in de avond.

De koof heeft inmiddels een grijswitte kleur gekregen waardoor de kleur beter aansluit op het grijs van de keuken, maar ook geen groot verschil maakt met het plafond. Tja, er zijn behoorlijk wat punten om rekening mee te houden 😉 Ook de styling van de planken en van mijn aanrecht heb ik subtiel én praktisch gehouden! Ja, inderdaad…dat kan!

keuken-kitchen-plank

keuken-kitchen-front

Zoals je hierboven ziet is het kleurenpalet minimaal waardoor er automatisch rust gecreëerd wordt. De matchende kleuren van het messenblok en de snijplanken erboven is – gek genoeg- puur toeval! Het een kan niet zonder het ander en heeft vanuit praktische oogpunt een plek gekregen.Voor het mooie zou ik nog wat kruiden van Nicolas Vahé kunnen toevoegen, want hoe simpel het label ook is; ik word er blij van! Mijn grijsblauwe DINERA servies past ook perfect binnen het kleurenschema, evenals de koffiemokken die ik kocht bij HEMA.

keuken-kitchen-angle2

De naad links achter mijn Nespresso wordt nog weggewerkt met een latje in Beton 2004.

keuken-kitchen-zij

Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat!! De keuken heeft een stoere en industriële uitstraling gekregen, is ruimtelijker dan voorheen, praktischer ingedeeld én past beter bij de kleuren van mijn woonkamer. En de kosten? Het keukenproject heeft ruim €250,00 gekost en dat valt mij alles mee!

© fotografie Johan Hazenbroek