Sometimes I wish my home were more white which made me search for some examples of homes which are mostly white. Through my searching I stumbled on this mostly white apartment, which doesn’t feel cold at all! This home is purely white and the accents of nature and different materials create a warm feeling. I love the structure of this floor, the accents of green by the plants, the brass details on furniture and of course the copper shaded lamp by Tom Dixon in the living. The rooms look so minimal and clean which makes me feel even more at home. The photography on the wall and silly eye catchers like the totally white painted guitar… Everything looks perfect to me.

[dropcap]E[/dropcap]arlier I posted some inspiration on black and white interiors with more balance and contrast, but this white apartment makes black pop out in a right way! I hope this white apartment will inspire you as much as it does me.

Enjoy this White Wednesday! 

 

mostlyWhite-5

mostlyWhite-7

mostlyWhite-8

mostlyWhite-1

mostlyWhite-4

mostlyWhite-3

mostlyWhite-2

 

Puur, warm en clean. Dat zijn de woorden die mij meteen opvallen bij dit interieur. Persoonlijk ben ik een fan van wit in interieur en twijfel ik af en toe of mijn eigen appartement meer wit aan kan en toch warmte behoud. Door mijn zoektocht naar witte interieurs stuitte ik op dit mooie minimalistische appartement waar de hoofdkleur wit is en zwarte details eruit springen. Ook door de warme houten elementen zoals het visgraat parket – wat al lang op mijn verlanglijstje staat – en het natuurlijke groen, is dit appartement in mijn ogen perfect qua kleurstelling. En neem nou de totaal witte gitaar, een perfecte eye-catcher voor wat karakter. Kortom, een in mijn ogen perfecte woning. Geniet van deze inspiratiebeelden van deze witte woensdag!

Images via