Het is je vast niet ontgaan dat label1114 inmiddels een nieuwe jasje heeft gekregen 😉 Een nieuw logo met een helder lettertype en natuurlijk… de kleur blauw! Als er één typerend detail is dat mij, en ook mijn interieursmaak kenmerkt is het details of vlakken blauw. Het is een kleur die persoonlijk veel invloed heeft op mijn gevoel. In het afgelopen jaar heb ik dan ook aardig kleur bekend door mijn slaapkamer en hal, blauw te verven. Het is zo dat zelfs mede-blogger en motivator Jantine (Bleaq) “Blue dabadee dabadai’ neuriet als ze een post van mij voorbij ziet komen. Daar word ik blij van! Dat betekend dat ik een bepaalde richting heb in mijn interieur avontuur. Zie het als de ‘blauwe’ draad door mijn posts.

Het nieuwe logo komt dan ook als geroepen. Je zou denken dat het voor mij als designer achtergrond een ‘piece of cake’ is, maar geloof me; alles behalve! Iets creëren voor jezelf blijft een enorme klus. Niet alleen omdat je hoofd soms lijkt te ontploffen van creativiteit, maar ook de mogelijkheden en de ‘druk’ die erbij komt kijken door het perfectionistische stemmetje. Gezien mijn ‘verander grage’ persoonlijkheid, vind ik het nog best knap dat dit pas het tweede logo is die label1114 weerspiegeld.

old-logo-1114

Mocht je een reguliere bezoeker zijn op mijn sociale kanalen, dan herken je wellicht bovenstaand logo nog. Voor mijn nieuwe blog richting zocht ik iets in de trant van eenvoud, persoonlijk en natuurlijk: blauw! Het nieuwe logo biedt meer flexibiliteit waardoor het logo op het blog in een rechthoek geplaatst kan worden en voor social, onder elkaar. Hierbij heb ik ‘label’ letterlijk genomen in de kleur die mij kenmerkt en ‘1114’ siert.

newlogo_blog1114

newlogo_social1114

“I’m blue dabadee dabadai”

You might noticed a new label1114 logo on the blog and social media! A new logo with a clear font and a touch of blue 🙂 If there’s one detail that characterizes me and my taste for interior, it’s the color blue. It’s a color that influences me personally. In the past years I experimented with different shades of blue and redecorated both bedroom and hallway with it. Even my fellow blogger Jantine (Bleaq) hums “Blue dabadee dabadai” when one of my posts pass by. That’s what I like! So I’m glad I made changes to the logo and designed a complete new one. 

As a designer it’s not easier to create a new logo for myself, it’s the most impossible project! In my mind there are a million new ways, shades of blue, fonts and off course the little ‘mr perfect’ voice in my head. I gotta see I’m pleased that this is only the second new logo for my blog (and brand) in the past 2 years. I wanted my new logo to be: more flexible, personal, elementary and blue! So I choose to have a real ‘label’ which represent the ‘1114’ part, accompanied with an open and clear font. From now on, this is how I profile myself online and I like it!