Afgelopen weekend bracht ik door in het zonnige Den Bosch. Het was een heerlijk weekend van, je raadt het al; relaxen, reflectie en resultaat. Het begon allemaal met een heerlijk avondje sushi, gevolgd door een heerlijke ochtendwandeling met onze logee Pip die hieronder heel stoer poseert met Jeroen.

Op vrijdag lunchte ik met een studiegenoot bij Sowieso in Breda (tip!) gevolgd door een terrasje en een relaxavond. Dat relaxen hebben we de rest van het weekend aangehouden. Het was ook te warm om heel actief te zijn, kortom los van een verjaardag hebben we het rustig gehouden.

Dat gaf me tijd om te reflecteren hoe mijn eerste week ‘fitgirlcode guide’ is gegaan, tijd voor het nieuwe seizoen van Suits en tijd om samen met Jeroen een vakantie uit te zoeken – want daar ben ik wel aan toe merk ik!

#fitgirl

Je leest het goed: fitgirl. Vriendin Marte vertelde me dat een vriendin van haar met eetschema’s bezig was van Fitgirlcode Guide en daar veel resultaat mee behaalde. Daar heb je dat mooie woord weer: resultaat. Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld en niet lang daarna had ik de ‘guide’ in handen. Een lifestyle bestaanden uit: mindfulness, workouts, eetschema’s en handvatten. En daar houd ik van: lekker concreet aan de slag gaan!

Vorige week maandag begon ik mijn fitgirl-avontuur met heerlijke pannenkoeken en man: wat heb ik afgelopen week gesmuld van alle recepten! Ik heb er niet veel aangepast en duidelijk mijn inname geregistreerd. De calorieën passen perfect bij mijn doel en zorgt ervoor dat ik voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten binnenkrijg om de dag mee door te komen. Ook op dagen dat ik intens train. Ik merkte zelfs een positievere balans in mijn eten.

Ook voelt het niet als inhouden of als het nieuwe cavia-dieet, oftewel alleen sla happen. En deze week begin ik wederom met een bijna sinner ontbijt: mini appeltaart. Smullen!

Totaal heb ik eetschema’s voor 4 weken, maar ik heb nu al favorieten die ik zeker vaker ga eten!

Kleuradvies resultaat!

Vorige week kreeg ik een sneak peek bij Leonne & Bob en afgelopen weekend kreeg ik enthousiast foto’s binnen van Marloes en haar nieuwe interieur. Hieronder alvast enkele foto’s die ze me doorstuurde. Er volgt nog een binnenkijker, uiteraard!

Kleuradvies-moodboard-Marloes

Marloes wilde dolgraag een nieuwe look-and-feel in haar woonkamer. Een nieuwe bank had ze al op het oog, enkel de kleur hebben we besproken. Qua woonstijl mikte ze op ‘strak, industrieel met vintage’.

Kleuradvies-resultaat-1

© Marloes Koolmees

Kleuradvies-resultaat-2

© Marloes Koolmees

Ik ben ontzettend enthousiast over het resultaat ‘so far’. Op deze foto’s nog niet te zien, maar haar huidige vloerkleed adviseerde ik haar in de lengte onder de bank te leggen om nog meer ruimtelijkheid te creëren. Ook ga ik natuurlijk nog langs om het helemaal af te stylen. Leuk!

Voor zover mijn weekend alliteratie! Ik hoop dat jullie ook een puik weekend gehad hebben!