Het was weer een heerlijk weekend! Donderdagavond bezocht ik het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam met mijn moeder. Ik had haar ‘Vamos!’ cadeau gedaan voor haar verjaardag. Een super leuke musical met 3 dames, waaronder Lenette van Dongen. Humor! We hebben een heerlijk avondje beleeft. Toch wel leuker dan een nieuwe lippenstift… 😉 Vrijdag ging ik eigenlijk meteen aan de slag met de Thirty Logos challenge. Een nieuwe uitdaging waarbij mijn creativiteit geprikkeld wordt om toffe logo’s te creëren op basis van een fictieve briefing. Je kan de eerste op mijn dribbble account zien.

Na een inhaalslag met de logo’s, want je krijgt er elke dag 1 en ik had deze week al aardig wat afspraken in de avonden, woonde ik een heerlijk lesje yoga bij! Boost 30, oftewel 30 minuten yogaposed en enkele yoga-burpees – die overigens net zo zwaar als gewone burpees zijn. Als je nu denkt dat ik daar flink heb staan boeren, dan heb je het mis. Hier kan je burpees in action zien. Het is zwaar, maar een goede oefening voor heel je lijf! Deze gast deed er overigens enorm veel in 24 uur om een record te breken. Ik deed er ooit max 100 achter elkaar om mezelf van een blacklist te krijgen bij CrossFit (omdat ik een lesje te laat had afgemeld #oops).

Oja, ook kocht ik nog een stofzuiger waar ik ontzettend blij mee ben! Ik houd namelijk helemaal niet van stofzuigen en mijn huidige stofzuiger was in slechte conditie. Deze nieuwe is overigens zakloos, heeft flink wat standjes, enorme zuigkracht en een lange.. stang. Ja het klinkt bijna licht-erotisch dat huishouden. Thuis meteen uitgeprobeerd, dat snap je wel! O en hij is blauw #fan

290118-Rotterdam

Rotterdam, wat ben je mooi!

Zaterdag ging ik gezellig op pad met Jeroen. We hebben flink wat kilometers gemaakt! We zijn via het Scheepsvaartkwartier richting Kop van Zuid gelopen. Ook hebben we op Katendrecht koffie gedronken in de Fenix Food Loods met, inderdaad, een brownie! Die smaakte vorige keer zo verdomd goed, dat het eigenlijk een beetje het doel van de rit was! Ook namen we een heerlijk zuurdesembrood mee. Eenmaal terug tikte de stappenteller meer dan 12.000 stappen en was het tijd om op de bank te ploffen. We speelden tegen heel Nederland ‘Weet Ik Veel’ en eindigde met een 7.8. #NERDS 🙂

290118-DeRotterdam

Rustig aan, het is zondag

Niks zo lekker als uitslapen en niet te vergeten: samen wakker worden. Het klinkt echt kotsmisselijk misschien, maar ik vond het ook altijd al fijn wakker worden met gewoon een vriendin of vriend. Gezellig babbelend wakker worden. Tja, ik sta meestal meteen ‘aan’. Behalve op maandagochtend, maar uitzonderingen moeten er zijn. Behalve een binnenkijker fotograferen, had ik niks op mijn planning staan.

Om 14.00 uur bezocht ik, samen met Stefanie, haar vriendin Britt in haar appartement. De foto’s hiervan deel ik morgen met je! Op mijn Instagram Stories deelde ik alvast een kleine preview hiervan waar ik enthousiaste reacties op kreeg. Daarom deel ik hieronder ook alvast een sneak peek

290118-Roze

Daarna vergezelde ik Stefanie naar de bouwmarkt. We hebben beiden op loopafstand een Praxis ‘om de hoek’, ideaal! Geweldig concept met alles wat je nodig hebt en heel veel verf! En daar kwamen we ook voor. Stefanie wilde haar muren een nieuwe kleur verven en deed dit vervolgens ook. Helaas pakte haar roze niet helemaal uit, maar heeft ze het wel geprobeerd!

Mijn leven is nog nooit zo roze geweest!

Ik verliet de bouwmarkt ook met verf. Een beetje verf, namelijk een Flexa kleurtester met de kleur ‘Oud Roze’. Deze kleur heb ik in gedachte voor vriendin Marloes. Niks zo handig als een kleur uit proberen op een a4’tje, dat is tenslotte beter dan een digitaal plaatje! De kleur is iets meer roze dan de kleur die ik spotte op de muur bij Britt, maar ook warm en niet te ‘girly’.

290118-OudRoze

Ben ontzettend benieuwd wat Marloes ervan vindt! Ik moet zeggen dat ik het kleurtje wel ziet zitten. op haar muur dan wel natuurlijk! haha. Veel roze dus dit weekend!

En nu gaan we door met maandag! Het is feest op kantoor want vandaag bestaan we alweer 9 jaar en er is taart dus… doei!