April was een kleurrijke maand vol nieuwe inspiratie en zomerse invloeden. Persoonlijk heb ik afgelopen maand mezelf kapot gefilosofeerd op het onderwerp vrijheid met hippie referenties en eigenzinnigheid. Ook deelde ik in april mijn allereerste echte interieurproject: Yoga Spot Amsterdam waar ik enorm trots op ben.

Een week na de bekende marathon van Rotterdam, opende Chinnoe & Vlemmix de deuren van hun toonzaal in Station Hofplein en mocht ik de pre-opening bijwonen! Een fantastische aangelegenheid met prachtige bloemstillevens en gepassioneerde mensen. Op modegebied deelde ik enkele niet alledaagse voorjaarscollecties met bloem patronen.

Benieuwd wat er verder in april op label1114 gebeurde?
Hieronder een round up!

Monday Mood

monday-mood-flower-power

Interior tours

Oriental Warehouse Loft

Design & Art

Hotspots

Chinnoe-Vlemmix-toonzaal3

Fashion

anerkjendt-s15-4

Nieuw hier? Bekijk ook Round Up February & Round Up March

Welkom mei!

Afgelopen maand heb ik veel plannen gemaakt voor projecten in en rondom mijn huis. Aankomende maand ga ik mijn woonkamer en balkon aanpakken. To be continued… 🙂