Augustus is inmiddels weer voorbij, kortom tijd voor een round up! De maanden verdwijnen als sneeuw voor de zon! Speaking of… zonnig was het wel deze maand – met hier en daar wat herfstaccenten. Ik kon niet wachten op de tweede week van augustus want ik zou mail krijgen van de Amara Interior Blog Awards.

In juli kreeg ik het fantastische nieuws dat ik genomineerd was voor een award, enkel wist ik nog niet welke. Maar ik ben trots om in de categorie “Best European Interiors Blog” te staan tussen bloggers die mij inspireren, zoals The Interiorator, Vosgesparis en C-more. En ondanks dat ik mijn kansen laag inschat (realistisch), ben ik al meer dan tevreden met de nominatie. Dat is de waardering die het bloggen met zich meebrengt.

De laatste week van augustus werd ik verrast door lezers van de vtwonen blogazine want door een fantastische samenwerking met Urban Jungle Bloggers ben ik één van de UJB bloggers die erin staat (hoop ik in september te delen)! Meer mooi nieuws dus! Verder had (en heb) ik het enorm druk met freelancen, waardoor ik af en toe moet inleveren op het bloggen…

En nu ben ik toch wel erg benieuwd wat september brengt! Alle blogpost van augustus vind je hier.

MondayMood-Brown-1

Monday Mood

Loft-apartment-Kiev-Lawyer-8

Interior tours

Vifa-Stockholm-OceanBlue

Design

Cadillac-Gilt-Capsule-Collection-Fall-2015-002

Fashion

Meer round ups van 2015

Welcome September, september, septembre!