Augustus was een inspirerende maand vol moois! De kers op de taart was toch wel het event van IKEA waarbij de nieuwe catalogus werd gelanceerd en wij (bloggers) nieuwe recepten mochten proeven en veel nieuw design mochten ontdekken – temidden van een maïsveld.

Maar ook zeker mijn nieuwe opbergruimte speelt een grote rol binnen al dat moois. Een lockerkast met een sportief karakter die mij inmiddels nog blijer maakt doordat ik al mijn ‘rommel’ overzichtelijk kwijt kan!

Ook heb ik nog een jonge designer geïnterviewd en zijn werk bekeken. Ook hij inspireerde me en het interview komt in september online! Maar nu eerst een blik op augustus!

Monday Mood

all

Binnenkijker en bij mij thuis

label1114-locker-livingroom

Design

IKEAcatalogus2016-label1114-ps2017TrulyTruly

Meer round ups van 2016