Februari was een bruisende maand met veel nieuwe kansen, enorm veel ideeën en een lijst vol plannen. Februari was ook een artistieke maand met onder andere een bezoek aan ART Rotterdam en de ‘out of my comfort zone’ workshop bij Jacks Art. Op deze eerste zondag van maart geniet ik volop van mijn opgeruimde en opnieuw ingedeelde huis… Het late avondzonnetje, mijn versgebakken bananenbrood en denk ik terug aan het gezellige etentje met vrienden gisteren – waar ik ook het nieuwe lid van de familie welkom heette: Abel 🙂

Benieuwd wat er afgelopen maand allemaal op label1114 gebeurde?
Hieronder alle blogs op een rij!

 

Monday Mood

AtHome-1114-feb15-4

 

My Home & Home tours

Gabriel-Isak-photography-1

Art & Photography

IKEA_Ilse_Crawford-4

Design

image

Fashion

Meer inspiratie op Pinterest

Wist je trouwens ook dat ik enkele nieuwe borden heb aangemaakt om je op Pinterest nog meer te inspireren? Mijn favoriete kleurencombinatie is nu compleet: grijs, blauw en: bruin.
De meeste populaire borden van februari 2015 zijn:

  1. Fashion: menswear
  2. Inspiring: dark
  3. Blue
  4. Neon signs
  5. Bathroom

Voor zover de Round Up van Februari, welkom maart!