Zoals iedere maand blik ik graag terug op de voorgaande maand met een kleine recap van de blogposts. Mocht je er een gemist hebben, dan is dit je kans om bij te lezen! Het is inmiddels de tweede dag van augustus en ik zit er inmiddels vol in (wat jij?)!

Vorige maand heb ik de Monday Mood weer leven in geblazen. Ik merk dat het mezelf helpt scherp te blijven en inspiratie van het afgelopen weekend met je te delen. Ondanks dat het voorheen meer thema gerelateerd was, heeft het nog steeds een thema maar is het niet gelabeld (jup, zelfs dat kan bij label1114 🙂 ).

Wat er komende maand aankomt weet ik nog niet, maar ik ben benieuwd wat augustus gaat brengen! Ik heb er in ieder geval weer zin in en ik hoop jij ook! Voor nu even terug naar juli ;).

Monday Mood

Monday-Mood-66-etnicmaskbag-2

Interiors

Kobaltblauw-appartment-italie-4

Project: keuken

keuken-kitchen-front

Design

VANTOT-Limpid-Lights-header

Meer round ups van 2016