Lucky 7? Deze maand schreef ik slechts 7 blogposts dus mocht je beland zijn op mijn blog dan heb je maart zo gelezen 😉

Ik hoop je in april weer te verrassen met toffe binnenkijkers en mijn eigen interieur. Ik heb namelijk wel weer plannen voor de woonkamer en verf binnen handbereik… Misschien dat ik mijn huis toch eens op de kaart moet gaan zetten als ‘het blauwe huis‘. En dan te bedenken dat de muren ooit heel licht waren. Bijzonder hoe smaak toch lijkt te veranderen;  filosofiedingetje…

Afijn, zodra de verf erop zit deel ik uiteraard een voor en na! Ik ben inmiddels helemaal fan van de Pure collectie van Flexa, misschien dat ik jou ook kan enthousiasmeren 😉 Ik ben al blij met de reacties want ik vertel je het liefst de hele dag over welke kleuren je op de muur kan smeren! Ook ben ik bezig bij een vriendin met de nieuwe Flexa Kleurtester, hierover meer. Nu eerst een kleine terugblik van een rustige maand op label1114.nl

Design

Anglepoise-Giant_Outdoor_Lamp-1

Shopping

vtwonen voorjaarshuis

Interiors

Studded-Concrete-Home-living

Interior styling & My home

label1114-MarchBlues-1

Dat was de mini round up van maart, op naar april!