In mei vond ik mijn groene vingers terug met maar liefst twee Urban Jungle Bloggers posts. Ook ontdekte ik van binnen veel kracht en gooide ik mijn denken helemaal om. Ik besloot om voor een gezondere lifestyle te gaan en maakte flink wat lijstjes en heb al het een en ander afgevinkt.

Ook heb ik mijn netwerk uitgebreid en op freelance gebied (studio1114) een klus afgerond waar ik trots op ben. Het was een creatief en leerzaam proces om aan de site van een eeuwenoud ambacht te werken. Hieronder een glimp. Voor de hele site ga naar goudsmederij-klein.nl.

Schermafbeelding 2015-05-31 om 20.07.42

Mei was een maand vol blauwe lookbooks met bekende merken, merken die je zeker moet leren kennen en boordevol inspiratie.

Benieuwd waar ik verder zoal over heb geschreven? Je ziet het hieronder in de Round Up!

Monday Mood

monday-mood-discipline

Interior tours

BoilerRoomTurnedGuestApartment-2

Design & Art

Hank-Light-Hanger-Ola-Samuelsson-1

Hotspots

Fashion

scotchandsoda-amsterdamcouture-SS15-lookbook-36

Meer round ups van 2015

Welkom juni, June, Juin!