Die maanden vliegen voorbij! Mei is ook alweer (bijna) voorbij. Maar ondanks dat het snel voorbij is gegaan is er genoeg gebeurd. Op label1114 eigenlijk niet, maar wel thuis met de keuken en op freelance gebied. Ik heb inmiddels 2 klanten blij kunnen maken met hun website en daar ben ik dan ook trots op!

Ook heb ik afgelopen maand hard gewerkt aan mijn andere blogconcept waar ik je graag alle ins and outs over vertel als die online is. O en persoonlijk is er ook wel veel veranderd waardoor ik veel tijd spendeer in mijn bubbel om alles te reflecteren en wat dus ook de reden is dat het hier op mijn blog wat rustiger is. Ik hou van bloggen, maar begrijp me niet verkeerd als ik zeg dat het best wat tijd kost. Meer tijd sinds ik heb besloten ook meer eigen beeldmateriaal en persoonlijke projecten te delen!

Anyways, ik hoop je in juni te verrassen met het resultaat van mijn keuken (want daar kijk ik wel erg naar uit), maar ook met het andere woonconcept en natuurlijk weer spannende interieur-, design- en lifestyle blogs! Voor nu even een kleine terugblik op mei in deze round up!

Design

drift-furniture-collection-by-fernando-mastrangelo-13

Interiors

Modular-couch-and-vintage-bar-cart-in-the-living-space

Project: keuken

Meer round ups van 2016