Oktober zat boordevol inspiratie! Niet alleen op interieurgebied, maar ook persoonlijk. Oktober staat bekend om dé woonmaand van het jaar en het hoogtepunt daarvan is natuurlijk de vtwonen & designbeurs waar alle innovaties op het gebied van wonen aan groter publiek wordt getoond. Zoals je heb kunnen lezen vond ik het persoonlijk niet mind blowing, maar heb ik zeker genoten van de verschillende stand presentaties!

Óók heb ik deze maand een duidelijk keuze gemaakt in de categorieën waar ik over wil blijven bloggen: interieur (dûh!), design en style. Daarom heb ik een quick menu toegevoegd aan de rechterkant. Ook heb ik mijn ‘over mij’ pagina een beetje visueler gemaakt. Ondanks alle inspiratie heb ik weinig geblogd, dit ook omdat ik behoorlijk druk ben met identiteiten creëren voor mijn klanten waar mijn gedachten momenteel overuren voor draaien 🙂

Ook merk ik dat ik wil blijven groeien op persoonlijk gebied en dromen wil waarmaken. Dat is ook mede waarom ik een Helweek heb gedaan! Ik vond het fantastisch en heb het hardlopen in de vroege uurtjes zelfs doorgevoerd. Ik heb ein-de-lijk punten van mijn ellenlange todolist kunnen afstrepen en dat gaf zo’n enorme boost vol positiviteit. Aanrader!

En nu is het tijd om november in te gaan, mijn geboortemaand. Jup, ik ben een rasechte schorpioen. En wie jarig is…die trakteert! Hou mijn Facebook in de gaten 😉
Voor wie enkele blogs heeft gemist of nogmaals het inspirerende interview wil nalezen van wonen met LEF! – enjoy!

usine_interior_3

Interiors

vtwonen-en-design-beurs-header

Design

balmain-x-hm-lookbook-4

Style

plants-and-flowers-label1114-5

Journey & My Home

Meer round ups van 2015