September ging snel voorbij naar mijn idee, ondanks dat ik een aantal weken de volle uren van een dag benutte. Zoals augustus, had ik het ook in september weer erg druk op freelance gebied, waardoor ik af en toe niet aan bloggen toe kwam. De weekenden waren vol, het hoofd was een wirwar aan gedachten en de avonden waren lang. Stiekem ben ik behoorlijk toe aan vakantie maar wil het nog niet lukken met knopen doorhakken…

Gelukkig zijn er inspirerende uitjes in het verschiet zoals de vtwonen & designbeurs die ik aanstaande vrijdag ga bezoeken! Ik kan niet wachten om de stands te bewonderen waar ik op Instagram al sneak peaks van voorbij heb zien komen. Het verslag volgt natuurlijk nog, inclusief lekker beeldmateriaal! Ook ben ik twee weken geleden op visite geweest bij wonenmetlef (voor deze inspirerende ruwe webwinkel schreef ik in juni een gastblog), het verslag lees je in oktober! Gelukkig kon ik in september wel tijd maken voor de Urban Jungle Bloggers uitdaging die terug waren van een zomerstop.

Benieuwd waar ik meer over blogde? Lees (en bekijk) de blogs van september!

art-loft-chai-wan-mass-operations-header

Interior tours

vtwonen-blogazine-cover

Journey

Hem-AW15-living

Design

HM-AW15-2

Fashion

Meer round ups van 2015

Welcome October, oktober, octobre!