Afgelopen weekend was HOT. Een beetje te HOT voor mij, als ik eerlijk mag zijn. We verhuisden het matras naar de woonkamer om al camperend een betere nachtrust tegemoet te gaan. Normaliter is mijn slaapkamer niet zo warm doordat het geen direct zonlicht vangt, maar met de warmte van afgelopen dagen was het niet te doen. Afijn, het was weer eens iets anders en stiekem heel gezellig! Slapen met openslaande deuren had iets heel natuurlijks op de een of andere manier.

Het weer sloeg donderdagavond rigoreus om. Jeroen en ik hadden een lichtshow vanaf het balkon en mijn buuf hield ons op de hoogte van alle sirenes. Ook mijn balkon stond blank van het water, wat wel enorm goed was voor de nieuwe bamboe die de week net overleefd heeft… Gelukkig was nam de temperatuur op zaterdagochtend af en startte we de dag met 21 graden!

Grote schoonmaak

Die 21 graden waren het startsignaal van een grote schoonmaak. Soort voorjaarsschoonmaak met terugwerkende kracht. Sommige kamers blijven altijd een beetje achter en zo nu en dan is een grote schoonmaak het antwoord. Dus we gingen flink aan de poets om daarna te genieten van Caribische kleuren, bijzondere thema’s, lekkere muziek en veel gezelligheid. Niet voor het een en ander in huis werd geschoven uiteraard. Houd mijn Instagram in de gaten voor updates!

Schudden met die heupen!

Als je Rotterdammer bent of afgelopen weekend Rotterdam bezocht, dan is het Zomercarnaval je niet ontgaan! De straten waren bezaaid met kleur, veren, de geur van kokos en ritmische muziek. Appie speelde er op in met bakken met Fernandes en zelfs de winkeliers kregen opdracht om eerder te sluiten. Het was feest in Rotterdam!

label1114-zomercarnaval

We hebben genoten! Ik heb altijd al beweerd dat ik een omgekeerde bounty was en ook dit weekend voelde ik me helemaal thuis 😉

Smikkelen met flower power

Je snapt dat al dat heupwiegen energie kost, kortom tijd om de tank bij te vullen. Dat deden we in stijl bij een nieuwe hotspot (als je het mij vraagt) op de Hoogstraat. Daar opende namelijk afgelopen weekend Flower Burger, een van Italiaanse komaf vegan burgertent. Maanden geleden werd ik al op de hoogte gesteld van dit leuke concept en vrijdag opende zij officieel de deuren voor publiek.

De opening was een groot succes vernamen we van de eigenaresse, die ook nog even kwam checken wat ik van de Classic Pea Burger vond. Lekker kan ik je vertellen! En dat is slechts een van de burgers op het menu. Cilla, van Squatcilla.nl, adviseerde me volgende keer voor de zwarte burger te gaan – dus je snapt dat ik snel weer een bezoek breng!

Label1114-Flower-Burger-1
Ook de huisstijl was helemaal doorgevoerd: passende bekers, een tof behangen plafond en toffe prints tot in het toilet! De ‘Aranciata Rossa’ is een aanrader! 

Sparta!

Om het geheel af te maken in de S-serie, woonde ik zondagochtend een lesje Spartaan Circuit bij met CrossFit/HIIT-buddy; Britt. Eigenaar en trainer Yusuf liet weten dat dit zwaarder is dan CrossFit maar wel dezelfde oefeningen handhaaft. En dat heb ik geweten én beaam ik. Dit is zwaar, maar wel ontzettend leuk! Ik deins niet weg voor een uitdaging en ga zeker vaker hier sporten. Ook gewoon weer met OneFit – wat een heerlijkheid!

Met deze energie spring ik een nieuwe week in. Have fun!