Sinds mijn eerste blog over Scotch & Soda ben ik fan! Niet alleen van de kleding, maar ook van de winkels die een beleving op zich zijn. De creatieven achter het Amsterdamse label hebben een onderscheidende signatuur die mij bijzonder intrigeert. De presentatie van de kleding in de winkels, de details, de unisex geur… het klopt allemaal. Ik spotte gisteren tropische groen in de etalages en ging op onderzoek uit naar de nieuwe collectie.

De voorjaarscollectie van Scotch & Soda is een tropische verrassing van blauwen en okergeel. Patronen van palmbomen en palmbladeren tekenen tops en shorts. Met de nieuwe collectie steel je geheid de show op feesten en festivals. Maak je klaar voor een stijlvolle tropische zomer met Scotch & Soda!

scotchandsoda-amsterdamcouture-SS15-lookbook-37

scotchandsoda-amsterdamcouture-SS15-lookbook-42

scotchandsoda-amsterdamcouture-SS15-lookbook-46

scotchandsoda-amsterdamcouture-SS15-lookbook-56

scotchandsoda-amsterdamcouture-SS15-lookbook-52

scotchandsoda-amsterdamcouture-SS15-lookbook-53

scotchandsoda-amsterdamcouture-SS15-lookbook-61Prints uit de Caribbean zijn trending in het voorjaar! Heb jij ze al binnen handbereik?

The Spring / Summer 15 collection of Scotch & Soda is a tropical surprise from blues and ocher. Patterns made from palmtrees and palm leaves are printed on tops and shorts. With this collection you’ll definitely make an entrance at the next party or festival you’re attending! I’m personally a huge fan of this Amsterdam-based label. Enjoy this look book filled with tropical vibes and get prepared for Summer! 

Related posts:
Scotch & Soda Amsterdams Blauw Resort 15

Image credits via Scotch-soda.com