Vorige week begon mijn weekend al op donderdag. Officieel op vrijdag, gezien ik donderdag lekker aan de slag kon voor freelancen en het huishouden. Vrijdag bestempelde ik als vrij en begon ik met een plons! Dat is het heerlijke van OneFit, naast lessen volgen en inchecken bij aangesloten sportscholen, kan je ook inchecken bij het zwembad om baantjes te zwemmen. Vriendin Marloes vond dit ook een prima idee, dus meteen een momentje om te socializen!

Daarnaast at ik heel veel lekkers en genoot ik van veel interieur!

Ondernemen op donderdag

Donderdag nam ik een dag vrij om flink wat te ondernemen! Ik besloot om mijn eerste design op Society6 te delen. Tijdens mijn Thirty Logo Challenge kreeg ik al veel leuke reacties op mijn designs! Daarnaast spot ik regelmatig designs op stoffen en oppervlakten waarbij ik denk: ‘kan ik ook!’. Om het rustig aan te pakken, begin ik met een persoonlijke shop op Society6. Nieuwsgierig? Je ziet hieronder een kleine selectie.

johanhazenbroek-society6-shop

ยป Je vindt de te shoppen producten hier!

Daarnaast nam ik mijn huis onder handen, dat moet ook weleens heel goed gebeuren!

Smullen op vrijdag!

Na het zwemmen besloten we lekker Amerikaans te ontbijten bij By Jarmusch met pancakes en waffels. YUM! Het leuke van deze tent is dat de filterkoffie bijgevuld wordt door stoere mannen met tatoeages of knappe dames in serveersteroutfit. En ook de avond was smullen. Ik ging namelijk met mijn ouders en Jeroen bij Little V eten! Wat een heerlijkheid en gezelligheid!

weekend-monstera-nieuw
Oja, mijn Monstera krijgt ook weer een nieuw blad! Die eerste zonnestralen doen het goed! Persoonlijk word ik er blij van, maar gelukkig mijn planten ook – die weer ontwaken uit een winterslaap ๐Ÿ™‚

Blije klanten op zaterdag

Zaterdag zette ik samen met Jeroen Denim Blauw op mijn woonkamermuur. Ik schreef er gisteren een blog over. Ik ben nog steeds ontzettend enthousiast over deze nieuwe blauwe kleur ๐Ÿ™‚ Na de laatste druppel op de muur, bezocht ik Leonne & Bob, de toekomstige bewoners van een nieuwbouwwoning in Park Zestienhoven.

Zo’n 3 weken geleden bezocht ik het huis, bestaande uit slechts een frame. Ze riepen mijn hulp in voor de kleuren op de muur, maar ik mocht ook zeker meedenken voor de inrichting. En dat deed ik! Ze hadden nog enkele vragen, dus het as een goed moment om even langs te gaan en die te beantwoorden. Hieronder een blik in de toekomstige woning (de gaten in de muur worden vervangen door ramen).

interieuradvies-Bob-Leonne-JohanHazenbroek
Een blik in de nieuwbouwwoning ยฉ Johan Hazenbroek 

Daarna scoorde ik een lekkere puntzak friet bij Ladage en een nieuw bosje bloemen voor op tafel! Ik ben altijd enorm fan van distels en spotte daarnaast een mooie Clematis, dus het thema werd paars ๐Ÿ˜‰ Niks zo fijn als verse bloemen op tafel. Het maakt het helemaal af!

Clematies-bosje

Rondje Rotterdam op zondag

Zondag scheen letterlijk het zonnetje: heerlijk! In de ochtend besloot ik foto’s te maken van mijn nieuwe blauwe muur. Daarna besloten Jeroen en ik richting Fenix Food Factory te gaan lopen. We komen graag bij Jordy’s Bakery om brood en brownies te scoren en genoten eenmaal aangekomen ook nog van koffie op het terras. Jup, buiten! Het weer was perfect.

weekend-rotterdam-wandeling
Hartjes voor Rotterdam <3

Daarna deden we boodschappen, om thuis te genieten van zelfgebakken spelt pannenkoeken. Uitgebuikt reden we naar “ons tweede huis” in Den Bosch om lekker te luieren en onze burgerlijke bouwprogramma’s te kijken.

Het was echt smullen dit weekend met een brede glimlach. Ik kijk nu al uit naar het volgende weekend en nog meer zon!