Toen ik de collage van 3 Limpid Lights voor het eerst zag, kreeg ik meteen Wall-E associaties. Alsof ik de cover van een nieuwe film of game op mijn beeldscherm zag! Het Dutch Designer Duo Esther Jongsma en Sam van Gurp van VANTOT creëerden deze speelse collectie van 3 handgeblazen glazen lichtobjecten. Er zijn verschillende transparanties toegepast op de glazen, waardoor er automatisch een diffuus en warm led-licht ontstaat. De kleuren; lichtblauw, bruin en wit zorgen voor een jaren 50′ gevoel in een nieuw jasje!

VANTOT-Limpid-Lights-2

VANTOT-Limpid-Lights-1

VANTOT-Limpid-Lights-3

Door de bewegende lichtbron kan je eenvoudig het licht  van de Limpid Lights manipuleren van helder naar wazig, rokerig, stoffig, mistig tot gekleurd licht! Daarnaast is het toch een plaatje om naar te kijken? De meest bolle lamp doet mij herinneren aan Mike uit Disney Pixar’s Monster Inc… 😉

© VANTOT