Niet alleen het design is prachtig, ook de presentatie! Deze collectie van muurobjecten heet ‘Stones’. Dutch designer Philip Bogaerts had bij het ontwerp 1 ding in gedachten: muurobjecten creëren die meer dan alleen mooi zijn als er iets op staat. En dat is gelukt! Het zijn stoere objecten op te zien met letterlijk en figuurlijk een ruw randje.

De Stones zijn gemaakt van hout en verpakt in textiel. Gaaf voor elke kamer in het huis en natuurlijk ook mooi voor winkels, restaurants en zelfs musea.

Stones-wall-Philip-Bogaerts-2

Stones-wall-Philip-Bogaerts-3

Stones-wall-Philip-Bogaerts-4

Ik ben fan van Bogaerts’ werk! Vorige week deelde ik ook een interieurproject van zijn hand, namelijk het huis waar elke kamer een ander woonhuis lijkt. Een designer om in de gaten te houden! Ook werkte hij samen onder de naam JSPR, met collega ex-student Jasper van Grootel. Veel potentie en inspiratie dus!

Not only the design is amazing, also it’s presentation! This collection of wall object is called ‘Stones’. Dutch designer Philip Bogaerts had one thing in mind: “We should create wall objects which people can use for displaying there most beloved objects but also they should be beautiful on it’s own”. And he succeeded! I like the rough look of the wall objects. It even looks a bit ‘stoney’. 

Stones are made out of wood and covered in fabric. Great for each room in your house, but also for retail purposes, restaurants and museums. I’m a fan of Bogaerts work! Last week I featured an interior project done by him. This is a designer I’m keeping track of!  

Image credits bogaertslabel.com