Gisteren bezocht ik de Swan Market in de Fenix loodsen in eigen stad Rotterdam. Een grote opkomst van creatievelingen, design en food liefhebbers en bovenal veel geïnteresseerden! Bezoekjes zoals deze gaan altijd gepaard met de zoektocht naar iets nieuws. Helaas ben ik, in tegenstelling tot vorige keer, niet geheel verrast – op 1 exposant na: Studio Nest Rotterdam. Kleurrijke kussens in bijzondere vormen collages en maten. Heel veel kleuren en bijzondere stoffen zoals Kvadrat en De Ploeg. Voor mij een stap uit een comfort zone, maar wel eentje die het waard is.

[dropcap]S[/dropcap]tudio Nest Rotterdam is een jonge stoffeerderij  met respect voor ambacht, mens en natuur. Een vrolijk team die doen wat ze willen. Toen ik de kraam passeerde pakte ik een visitekaartje mee, ik werd vriendelijk aangekeken met de woorden “Ja zeker een meenemen, de visitekaartjes zijn ook heel mooi”. En dat klopt. Een minimalistisch logo gevolgd door een collage van kleuren. Nest restaureert, stoffeert en verkoopt eigenzinnige vintage meubels en accessoires. Ze geven oude (Gispen) stoelen een nieuw leven met een nieuwe stof. Met een ruim assortiment stoffen van Keymer, Aristide, De Ploeg, Vyvafabrics en Kvadrat, heeft Nest voor ieder wat wils.

De kussens grepen mijn aandacht, hun nieuwe collectie Candy Colored. Wollen stoffen van Kvadrat met Aabe plaids. Het is zelfs mogelijk om je eigen kussen samen te stellen!

Snel maar eens op bezoek bij Studio Nest aan de Zwaanshals!

NEST-tools-duo-colore-pillow

NEST-Gispen1407-Tokay

// Gispen 1407 – stof: Tokay //

NEST-Gispen-Manchester-Rib

// Gispen Manchester Rib //

NEST-custom-made

// Custom Made pillow //

NEST-duo-colore-pillow

// Duo Colore Pillow //

Overigens heb ik wel genoten van het sfeertje bij Swan Market, heerlijke wortelnoten taart genuttigd en bovenal veel bekenden ontmoet. Het was een gezellig middagje, weer eens iets anders dan Lazy Sunday 🙂

SwanMarket-2013-3

SwanMarket-2013-1

SwanMarket-2013-2

SwanMarket-2013-4

Kussen foto’s via Studio Nest Rotterdam
Swan Market foto’s by LABEL1114