Toen ik dit las was ik om:

“Onze singlespeed fiets is gemaakt van matzwart staal met gouden accenten op de handvatten, het zadel en de pedalen”

Matzwart staal met gouden accenten: hoe tof is dat! MADE maakte zelf al de grap dat ze stonden te ‘trappelen’ voor deze fiets, en ik trappel hard mee!

Hoi Colwyn!

Deze singlespeed fiets heet ‘Colwyn’ en is niet alleen op straat een plaatje, maar past ook perfect in je interieur met alle mooie accessoires die MADE voor haar fietsen maakt. Toffe minimalistische en stijlvolle fietshouders bijvoorbeeld.

Colwyn-MADE-02

Colwyn-MADE-03

Essentiële accessoires

Naast fietshouders, -manden, -helmen en -bellen, hebben ze ook nog een aantal luxe essentiële accessoires voor mensen zoals ik. Jup, ze hebben wijnfleshouders van leer! Zo ontzettend handig als  je op weg bent naar je vrienden in het park en die lekkere Merlot stijlvol wil vervoeren. MADE snapt het gewoon 😉

Kemp-wijnfleshouder
Wijnfleshouder ‘Kemp’ hangt hier aan singlespeedfiets ‘Mallow’, die inderdaad van koper is!

De toffe fiets moest ik natuurlijk delen met je. Dat deed ik wederom uit pure enthousiasme en niet door sponsoring. Al zou ik zo’n fiets niet afslaan overigens…

Fotografie © MADE.COM