Bij label eleven fourteen zit je altijd goed voor blauw. Daarom deel ik deze toffe nieuwe collectie van Tom Dixon met je! Dixon weet in elke kamer wel een designrandje toe te voegen. Dit jaar focust hij zich op de badkamer en de keuken, met name de wasbak. Een serie zeep met geuren die we van Dixon gewend zijn, maar natuurlijk ook prachtige badkameraccessoires, genaamd: LID. Een set van multifunctionele doosjes voor je tandenborstel of zeep en deksels in wit marmer, blauw glas en koper. Maar er is meer!

Tom-Dixon-Washing-LID-family-2

SPOT ON!

Dat koper komt ook terug in de lampenserie: SPOT. Toffe lampen in organische vormen die speciaal voor vochtige ruimtes zijn ontworpen. Kan je eindelijk afscheid nemen van die lelijke plafonnière en plaats maken voor SPOT, een koperen body met een massieve glazen lens en een geïntegreerd LED-lampje. Overigens niet alleen voor de badkamer, ook leuk voor buiten! Je kan kiezen uit 2 spots voor op de wand of het plafond en 1 pendant spot.

Tom-Dixon-Washing-all

Tom-Dixon-Washing-SPOT-LID-ON-2

Uiteraard komt dit prachtige design met een behoorlijk prijskaartje; alleen het zeepbakje kost al €95,00… tja, design hé! Maar dat betekent niet dat ik het niet met je deel. Misschien heb je wel een mooie meevaller en ben je spontaan verliefd geworden op deze serie!

Inspirerende presentatie

Gek genoeg ben ik het meest gecharmeerd van de styling van deze nieuwe collectie! Ik zou de LID-serie en de lampenserie SPOT echt niet afslaan voor een kleiner prijsje, zo eerlijk ben ik dan ook wel weer, maar hulde voor de stylisten! Neem bijvoorbeeld die spots rondom de spiegel, alsof je je in de kleedkamer bevindt van een artiest. Goede belichting om je klaar te maken voor een nieuwe dag. Een oude koperen kraan voor een extra gevoel van authenciteit. En de blauwe tegeltjes – waar je echt niet omheen kunt – vind ik persoonlijk iets te druk. Ondanks dat blijf ik wel een ekster als het gaat om blauw! Wat een fijne presentatie!

 

© Fotografie via Tom Dixon