Soms zijn er van die interieurs die meteen je aandacht trekken. Dit is er weer zo één! Op de foto’s lijkt het te gaan om een vrij grote ruimte, maar de studio telt slechts 47m². Het interior is een mix van hout, metaal en bakstenen muren – oftewel: lekker industrieel! Gecombineerd met charme, comfort en moderne functionaliteit – what’s not to love!

Interior-of-the-small-Russian-apartment-with-brick-metal-and-concrete-walls

Stylish-studio-apartment-living-room-with-exposed-concrete-wall

Door de draadstalen meubelen is er niet alleen weer een laag van industriële accenten toegevoegd, ook oogt het stukken luchtiger! Wel mooi dat de ruimte opgelicht wordt door een knalrode stoel en een kleurrijk schilderij. Dat doorbreekt net het grauwe natuurlijke kleurenpalet.

Gorgeous-floor-lamp-and-colorful-art-work-add-character-to-the-interior

Nifty-decorative-pieces-give-the-Krasnogorsk-apartment-a-quirky-vibe

Large-industrial-styled-pendant-light-in-gray

Een dubbele keuken, dat is nog eens interessant! Wel met ultiem gebruik van de ruimte die mogelijk is! En ook nog eens ruimtelijk door het wit!

Exposed-concrete-wall-in-the-bedroom
Wat word ik hier blij van! Zo’n brok betonplaat in de slaapkamer: fan-tas-tisch! Een simplistisch, eenvoudig maar masculine en ruwe studio voor de oermannen (en oervrouwen) onder ons…


 

Sometimes while you’re surfing the web looking for interiors your eye drops on oddly but awesome interiors. Well, this is one of them! Build in Russia, the studio is draped in metal, wood and bricks. A monochromatic color scheme full of rough finishes and with some dashes of bright color to brighten it all a bit. Even though it’s 47 squared meters, the studio looks quite big because the smart use of space. Like the kitchen which is divided and the airy wired furniture! 

It’s raw, industrial, charming, comforting and got some modern functionality. What’s not to love! 

Image credits Decoist