Gisteren ging ik op visite bij medeblogger en eigenaresse¬†Sandra Meier van Accessorize Your Home. In het mooie Hoofddorp bezocht ik haar huisje en ontmoette haar rode katers – o en genoot ik natuurlijk van die heerlijke frambozen cake ūüėČ We hebben er een creatieve zondag van gemaakt. Alles behalve lazy, maar bovenal erg inspirerend en gezellig! Het waren haar perfecte stillevens op Instagram die me inspireerde en waar ik meer van moest weten! Kortom, afspraak gemaakt en creatief aan de slag geweest.

Na onze stylingsessies met de prachtige producten van het Deense House Doctor (wie wil ze niet!), ben ik ge√Įnspireerd en bomvol goede tips terug naar Rotterdam ‘gewaaid’. ¬†Natuurlijk deel ik maar al te graag het resultaat met je!

Partner in crime @label1114 #photography #styling #black

Een foto die is geplaatst door Sandra Meier (@accessorizeyourhome) op

label1114xAccessorizeYourHome-1

Wat heeft House Doctor toch fantastisch mooie producten! Die schaar bijvoorbeeld, heel out-of-the-box, maar zo ontzettend ruw en stoer. En vaas Isla in mat diepzwart, zo stijlvol! De wilgenkatjes Рonderdeel van een boeketje die ik Sandra cadeau deed Рzorgen voor een mooi contrast. En die losse katjes vielen ongecontroleerd gecontroleerd (snap je het nog) net naast het gietijzeren theemokje (Imperial Houseware). Tijdens deze setting gaf Sandra (ook een perfectioniste pur sang) tips voor de styling, waarna ik zelf aan de slag mocht! Yay!

Mijn eerste setting!

Het beeld hieronder was mijn eerste styling resultaat (zonder directie van Sandra – ja dat was heel moeilijk). Voor deze setting haalde ik de messing onderzetter van House Doctor erbij en de marmeren – en zware – snijplank van Broste.

label1114xAccessorizeYourHome-2

Mijn tweede setting

label1114xAccessorizeYourHome-4

Een ei positioneren is nog niet zo eenvoudig¬†als je denkt! Zeker niet op deze gevlochten papieren placemat¬†(House Doctor). Maar; geduld loont… Inderdaad;¬†geduld (en een beetje plakband). Toen ik het ein-de-lijk naar zin had gepositioneerd wilde ik eigenlijk toch nog even kijken hoe het op die mooie zwarte ondergrond eruit zag. Je gelooft het niet: het ei bleef in het midden! #controlfreak

label1114xAccessorizeYourHome-3

Het was een heerlijke creatieve styling zondag! Sandra, dankjewel voor je gastvrijheid, tips en gezelligheid!

Al het keukengerei en serviesgoed vind je op Accessorize Your Home Рlekker shoppen dus!

Fotografie: Sandra Meier, Accessorize Your Home