Wat een heerlijk weekend was het weer! Vrijdag begon mijn weekend met veel beweging! Om 8.00 uur dook ik het sfeervolle Oostelijk zwembad in met Marloes, om daar vervolgens een record van 50 baantjes neer te zetten. YEAH! Na die baantjes liep ik vlot naar huis want *tromgeroffel* mijn fiets werd geleverd. Yay! Meer over deze mooierd 3 alinea’s hieronder.

Lunchen deed ik met vriendin Veerle bij één van ‘onze’ favorietjes, namelijk: Guliano. Het is een Italiaanse lunchroom, gewoon lekker op de Meent (oftewel: om de hoek), met een enorm smaakvol (en gezond) menu. Het is er altijd druk, zeer sfeervol en als je er bent moet je zeker het toilet beleven ;).

Ik pak overigens even een promotiemomentje voor vriendin Veerle, want: sharing = caring.

*Houd je ook van kleurrijke, realistische en fantasierijke kunst, kijk dan zeker even op hun website: rickenveerle.nl *

Na de lunch ben ik met Veerle nog even de stad ingedoken en scoorde ik planten voor mijn balkon. Eenmaal thuis heb ik de planten in potten gezet en genoten van mijn balkon tot kwart voor 6 om vervolgens een heerlijk lesje yoga te pakken bij Yogaground. Soepel het weekend in zullen we maar zeggen (lees: spierpijn).

Mijn eigen fiets met blauwe voorband!

En daar is ‘ie dan: mijn fiets! Mijn fietsloze tijd is voorbij! 1,5 jaar geleden verdween mijn fiets. Daarna heb ik alles op mijn sneakers afgelegd. Ook helemaal prima, want ik hou wel van een wandeling. Maar met deze leukerd kan ik toch weer meer kilometers afleggen in minder tijd.

label1114-swapfiets-bezorgd

Misschien heb je het autootje al zien rijden, want als ik mijn nieuwe fiets deel met vrienden of het woord ‘Swapfiets’ laat vallen, refereert iedereen naar de autootjes. Bezorger Rein gaf me twee keuzes: een lichtblauwe fiets of deze grijze. Ik koos voor de grijze, tot Jeroens verbazing. Jup! Gekke keuze voor een blauw-fan, maar ik vind de combi grijs / zwart / blauw wel erg mooi!

Kijk ‘m eens shinen! Ik heb ‘m veilig naast zijn ‘broertjes’ geparkeerd onder mijn balkon. Meer van mijn buren hebben een Swapfiets, zo blijkt!

Toerist in eigen stad

Op zaterdag speelde ik voor toerist in eigen stad. Samen met Jeroen en zijn vrienden stapten we aan boord van James Cook, een van de Spido-boten net naast de Erasmusbrug voor een uitgebreide haventour. Een iets grotere boot dan die van de Binnendieze 😉

label1114-spidoXL-deRotterdam

Het was prachtig weer en die 2,5 uur vlogen voorbij! Ik vond het heel ontspannend! Kan het een ieder aanraden die de Rotterdam weer vanuit een ander oogpunt wil zien. De haven is indrukwekkend en de informatie tijdens de tour niet teveel. Ideaal!

Kleurrijke sneak preview

Aan het begin van de zaterdagavond kreeg ik een appje: “Hoi Johan, heb je morgen eind van de ochtend zin in een sneak preview?”, van de eigenaren van het nieuwbouwhuis die ik begin dit jaar een interieuradvies gaf. NATUURLIJK! Het werd overigens wel begin van de avond, maar dat maakte het niet minder leuk. Ik wandelde mee door hun nieuwbouwhuis in Park Zestienhoven en spotte daar de geadviseerde kleuren op de muur van de woonkamer!

label1114-sneakpeak

Super leuk om te zien hoe het oogt in het huis! Ik had het voor mezelf in een 3D-programma gegooid omdat er voorheen enkel gipswanden stonden. Helemaal leuk, dankjewel Leonne & Bob! Ik kijk uit naar eind Augustus als de vloer er (volgens planning) in ligt en er langzaam meer vorm in komt.

Mijn gehele kleur-en interieuradvies voor Leonne & Bob lees je hier.

 

Zo dat was me het weekendje wel! Ik heb ook ontzettend genoten van mijn balkon en verkoos die boven een avondje casino met vrienden 🙂 Ik hoop er komende avonden nog meer van te genieten – zeker met dit weer!

Kleine notitie van yours truly: niks in dit blog is gesponsord, ik deel met veel enthousiasme mijn favorieten en leef bij het gezegde dat je geluk moet delen.

 

Fotografie, gewoon even met mijn iPhone © Johan Hazenbroek