Afgelopen weekend ging ik shoppen met een vriendin voor haar huis. Ik kwam thuis met een bijzettafel. Een zwart tafeltje met een gouden ‘blad’ met ruimte voor weinig. Nouja, een schaaltje lekkers en twee glazen wijn. Essentieel, dat begrijp je! Een meubelstuk waar ik helemaal niet op zoek naar was, maar die toch in de auto belandde… Dat kan nog weleens gebeuren, zeker als het tafeltje slechts 10 euro kost!

Jup, je leest het goed. Dit stijlvolle tafeltje kostte tien hele euro’s. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je ‘m laat staan! Vriendin Marloes kocht een slag groter voor een kleine zeven euro meer – en nog veel meer moois voor haar huis, maar daarover later meer.

Een gouden aanwinst

Inmiddels is het tafeltje onderdeel van mijn bijzettafel bijeenkomst. Een gezellige viertal tafels die samen mijn salontafel vormen!

label1114-MijnHuis-nieuwTafeltje-02

Naast het tien-euro-tafeltje spot je het hoogglanzen tafeltje met Mangrove takken ‘Cumi’ van Zuiver, het betonnen tafeltje van wonenmetlef.nl en ‘Tritable’ van Leitmotiv.

Zoals je in de hoofdfoto ziet passen de kandelaars perfect op dit tafeltje, zeker gezien ze een zwarte kaas ‘vasthouden’. Voorheen zei ik eigenlijk altijd dat goud heel fout is, maar ik krabbel terug. Ik ben blij met deze gouden accenten die het interieur wat meer glans geven!

Oja, ik scoorde dit leuke tafeltje ‘gewoon’ bij de Kwantum. Het is even goed zoeken, want er staat tegenwoordig zoveel leuks. Zeker met de komst van de ‘wown’ collectie, in samenwerking met bloggers!

PS: losse tafeltjes zijn echt kei handig! Ik neem ‘Tritable’ regelmatig mee naar het balkon of naar de badkamer!

Fotografie © Johan Hazenbroek