Enkele maanden geleden ging vriendin en styliste Stefanie aan bord van de Holland America Line waar zij o.a. de Caribbean mee ging ontdekken. Jaloersmakende foto’s passeerde de revue. Stefanie vergezeld door een papegaai en een tropisch drankje. Het hele tropische sprak me zo ontzettend aan. De diverse tinten groen gecombineerd met felle kleuren en gevlochten meubels. Zucht… ik kan wel een vakantie gebruiken waar ik tegelijkertijd een beetje kan bijkleuren en mijn melkflessen kan inruilen 🙂 (echt bruin word ik overigens toch niet door mijn rode haar).

Anyhow, ik ben wel in voor een tropische verrassing. Gelukkig hoef je niet langer je huis uit voor het tropische gevoel, want met de zomerse collectie van H&M Home geniet je van tropische prints, gouden accenten en natuurlijke materialen om je huis mee in te richten! Ik deel al graag enkele plaatjes met je van dit heerlijke vakantiegevoel! Pak je zonnebril erbij voor de volledige ervaring 😉

HM-Summervibes-1

Deze setting hierboven is toch heerlijk! Ik denk erover om toch mijn balkon meer in deze vibe te krijgen. Die betonnen elementen laten zich goed combineren met de blauwe accenten en de glimmende gouden H&M accessoires. En niet te vergeten; al het groen!

HM-Summervibes-2

HM-Summervibes-3

HM-Summervibes-4

Mijn kleurtje laat nog even op zich wachten. Gelukkig zijn zonnige dagen in opkomst! En voor het overige vakantiegevoel shop je natuurlijk gewoon bij H&M Home!

© Image credits H&M Home