Om het treurige weer een beetje te verbloemen deel ik vandaag vol blijheid de voorjaarscollectie van H&M vol groen, goud en vrolijke kleuren. Een Mediterraanse feeling die eerder in de collectie ook al zichtbaar was. Prachtige urban jungle prints voor in elke kamer van je huis, gouden vazen, emerald groen en een beetje van ‘de wereld’.

Ik heb mijn favorieten al geselecteerd en kan niet wachten om deze snel live te shoppen in de H&M Store in Rotterdam! Wat zijn jouw favorieten?

HM-Home-Spring16-1

HM-Home-Spring16-4

HM-Home-Spring16-2

HM-Home-Spring16-6

Slapen aan de Mediterraanse zee, een vergulde cactus voor die ene favoriete plantentak, een kleed ter decoratie en enkele vazen om het af te maken. De sfeerbeelden en producten nodigen mij uit voor wederom een vakantie in eigen huis! Ook zie ik enkele producten wel terug op mijn balkon (die in 2016 eindelijk eens goed aangepakt wordt!)

HM-Home-Spring16-pics

Image credits H&M Home