Wat leeft er nog meer in een (urban) jungle? Inderdaad dieren! Gelukkig word vrijwel elk weekend in de stad vergezeld door echte feestbeesten, maar heb ik geen huisdieren die mijn planten knuffelen (of zelfs eten)… Ik ben een enorme dierenvriend en als het aan mij lag had ik al minstens 2 honden of een stel knaagdieren, maar daar ben ik te weinig voor thuis! En als echte dierenvriend, doe je dat natuurlijk je dieren niet aan 🙂

Daarom omring ik me graag met vogels in diverse vormen en heb ik inmiddels een handje vol ‘Singing Birds’ van Pols Potten, een mooi natuurgetrouw schilderij van Blauwe Gaaien en Ferm Living ‘Birds on branches’ behang in mijn hal. Omdat ik – heel cliché – zo vrij als een vogel ben. En laten die vogels zich nou prima combineren met mijn eigen urban jungle! Enjoy mijn jungle animals!

label1114-Jungle-Animals-UJB-3

label1114-Jungle-Animals-UJB-2

label1114-Jungle-Animals-UJB-4

Word je ook zo blij van planten en heb ik je geïnspireerd om ook thuis te gaan spelen met je eigen jungle animals? Join dan deze ontzettend leuke en inspirerende groene community opgezet door Igor (Happy Interior Blog) & Judith (Joelix) en deel jouw Urban Jungle maandelijks met de rest van de community! Meer info op urbanjunglebloggers.com.


 

Photography Johan Hazenbroek, label1114