De weken vliegen voorbij en ook de verkoop van mijn appartement ging vliegensvlug. Bijna zo snel als de eerste warme worstenbroodjes over de toonbank rollen hier in Den Bosch.

Totaal zijn er 50 bezichtigingen geweest. De makelaar heeft er zelfs een stop op moeten zetten anders was het niet meer te doen! Ik was in shock. Mijn appartement was razend populair en daarmee werd het tijd om op inschrijving verder te gaan. Het was een hoop ‘gedoe’ tussendoor moet ik eerlijk zeggen, want het waren ook mijn eerste dagen bij mijn nieuwe baan en ik was toch wel enorm aan mijn telefoon gekluisterd. Uiteraard had ik mijn manager op de hoogte gebracht en kreeg ik veel begrip 🙂

Houdoe en bedankt!

Dat ik mijn appartement snel ‘kwijt zou zijn’, dat begreep ik wel gezien de locatie en het vrije uitzicht, maar binnen 1,5 week had ik niet durven dromen. En… met een heerlijke winst die we gaan investeren in de verbouwing van ons nieuwe huis 🙂

Mijn interieur blijft ook achter…

…op twee lampen, bijzettafeltjes en mijn bed na. Mijn makelaar had mij al laten weten dat het kan zijn dat toekomstige kopers ook je interieur willen overnemen, “niks zo lekker als een gestoffeerd huis”. Ik had er al rekening mee gehouden, hoewel ik natuurlijk mijn gouden troon graag had meegenomen!

Uiteindelijk ben ik er ontzettend blij mee. In het kader van verhuizen hadden we alles al dubbel voor het nieuwe huis en kwam ik met het inrichten van de 3D-ontwerpen niet helemaal lekker uit. Ook het rondbellen naar geschikte opslagruimtes had nog weinig opgeleverd; kortom: top deal!

Alle planten verzamelen!

Nu mijn appartement officieel verkocht is, is het ook meteen het moment om mijn ‘hebbe en houwe’ in te pakken en te verhuizen naar Brabant. Meer dan de helft van mijn planten staat inmiddels al in Den Bosch! Die verhuisden direct mee na het tekenen van de akte.

Onderweg met onze plantenkinderen – wat waren ze zoet op de achterbank!

Als een plantencentrum op wielen toefden we naar Den Bosch. Fingers crossed dat het allemaal zou passen… en dat deed het! Er kan nu echt niks meer bij. Gelukkig kunnen de Monstera’s en Dracaena logeren bij mijn schoonouders, waar ik gelukkig ook mijn inboedel tijdelijk kan stallen <3

Nu verder met de ontwerpplannen van het nieuwe huis. Ik heb nog niks laten zien omdat er veel veranderde. We hebben inmiddels een plattegrond waar we mee aan de slag willen gaan op een akkoord van de architect en constructeur na, maar als dat akkoord is hoop ik snel een blog erover te kunnen delen want man, wat is dit leuk!

Persoonlijke note
Ik ben heel erg benieuwd wat er allemaal nog komen gaat. Het is spannend maar het voelt zo ontzettend goed! Ik ga Rotterdam en mijn appartement missen, maar kijk stiekem ook uit naar achteraf wonen met een flinke tuin en het gemoedelijke dorpse. Ik kan niet wachten om veel van dat laatste te delen, maar daarvoor moet ik het eerst ervaren…