Nederlands eerste boutique hotel is een feit! Vesper Hotel  is amper een maandje in Noordwijk gevestigd en trekt nu al internationaal aandacht. De broers Michiel en Martijn van der Berg vroegen architect Bart Akkerhuis om de 27 verschillende kamers te ontwerpen. Klinkt als een droom voor elke interieur liefhebber toch? Bijna een maand lang in verschillende ingerichte kamers aan zee te mogen vertoeven 🙂 Ik zou het doen! Het hotel kenmerkt zich als typisch ‘clean’ Dutch Design, met klassieke Nederlandse meubels en eclectische accessoires. Elke kamer heeft een bonte kleur die in de minimale omgeving voor karakter zorgt!

Vesper-hotel-noordwijk-netherlands

Uiteraard deel ik mijn favoriete kamer met een lichtblauw eenvoudig interieur met een kersenhouten bijzettafel. Misschien dat ik met mijn volgende vakantie toch eens een kamertje boek.

Vakantie in eigen land is ook weleens leuk!

 

Meer foto’s vind je hier
www.vesperhotel.com