Niet heel “shiny”, maar wel nieuw: februari. Nieuwe maand, nieuwe kansen, plannen en bovenal nieuwe decoratie! Vrijdag shopte ik enkele nieuwe kussens voor de bank, zo simpel kan “zo goed als nieuw” zijn! Ook kocht ik bij mijn favoriete flower power dame ‘Syl’ een aantal takjes eucalyptus, mirte en mini amaryllis bloemen. Het groen is inmiddels overal in mijn huis te vinden. Van eettafel tot badkamer. Het is altijd een plezier om nieuwe takjes groen in het huis te hebben en eucalyptus heeft één grote bonus: een rustgevende geur!

Online vond ik enkele prints die ik thuis afdrukte. Ik ben erg moeilijk op dit gebied, dat durf ik toe te geven – en vrienden zullen dat beamen 😉 Soms zie ik toffe quotes en denk ik ‘had een ander lettertype gebruikt’. Met zo’n designers oog is het niet altijd makkelijker! Anyways,  ik ga even een frisse neus halen… Fijne zondag!

AtHome-1114-feb15-2

AtHome-1114-feb15-3

AtHome-1114-feb15-4

AtHome-1114-feb15-6

AtHome-1114-feb15-5

Woensdag deel ik meer van dit groen in mijn hal. Na maanden zoeken zitten eindelijk de juiste kastdeur knopjes erop en is de kast in zijn geheel klaar! Tot woensdag!

Welcome February! New month, new plans and most of all new home decoration! Friday I went shopping and got home with new cushions for the couch, fresh greens and some prints I printed from the internet. Small change, huge difference! I like to see more consistency to my home with all the blues and grays.

Wednesday I’m back with the final result of my new storage solution in the hallway! I would really want to show it because I’ve mentioned it a lot in my last home blogposts.

Have a lovely Sunday and first day of February!

Photography by Johan Hazenbroek, label1114