Wie jarig is trakteert!

Vanochtend werd ik wakker van mijn telefoon, zelfs voor mijn wekker, van een overload aan plaatjes en happy birthday wishes. Het klopt; vandaag tik ik de 29 jaar aan. Een jaartje ouder, wijzer en weer een jaar vol ervaringen erbij. Ik merk dat ik ieder jaar een transformatie doormaak, vorig jaar innerlijk, dit jaar uiterlijk maar ook ieder jaar verandert mijn smaak qua interieur behoorlijk – met een constante blauwe draad 😉

Ook afgelopen jaar ben ik thuis lekker aan de slag gegaan en mijn wishlist weer flink aangevuld. En nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd wat er op jouw verlanglijstje staat! Misschien ben je binnenkort wel jarig, of kan je niet wachten op de feestdagen! Heb jij nog toffe meubels of woonaccessoires die je huis kunnen verrijken? Dan heb ik goed nieuws voor je want ik ben jarig en wie jarig is trakteert! En ik trakteer jou op €50 shoppingtegoed van Eyoba!! 

Zuiver-bucklehead

Het is de eerste win-actie die ik in samenwerking met Eyoba mag doen! Eyoba is dé online (& offline) winkel waar je terecht kunt voor nationale en internationale design meubels en accessoires van meer dan 60 merken – inclusief hun eigen merk! Ooit zijn ze gestart met designerstoelen en inmiddels uitgegroeid tot meer dan 25 woonwebwinkels en een flinke showroom á 500m²!

Geloof me, mijn wishlist is lang nog niet leeg. Inmiddels ben ik wel geslaagd voor mijn eetkamerstoelen, al heb ik nog ruimte voor 2 stoelen… Hieronder zie je mijn Eyoba-wishlist: Tucson stoel van Flint, Bucklehead van Zuiver en de Bayonne zuil van Flint. Waarom? Die stoel ziet er masculine en industrieel uit en hij is blauw; oftewel mijn stijl! De Bucklehead is de perfecte vloerlamp; industrieel en flexibel en de zuil heeft een beton-look: industrieel exposeren, wie wil dat nou niet!

Eyoba-shopping-wishlist

Doe mee en maak kans maakt op €50 shoptegoed bij Eyoba

  • Deel jouw wishlist product hieronder en leg uit waarom je het product heb gekozen
  • Volg Eyoba op Facebook
  • Volg label1114 op Facebook (als je dat nog niet deed 😉 )

Op 4 december kies ik de winnaar uit en neem ik contact met je op zodat je zo snel mogelijk jouw favoriete woonproduct(en) kan shoppen met je label1114 x Eyoba shopping-tegoed!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en zie jullie favorieten hieronder tegemoet!

Image credits 1 | 2