Wie jarig is trakteert!

Vanochtend werd ik wakker van mijn telefoon, zelfs voor mijn wekker, van een overload aan plaatjes en happy birthday wishes. Het klopt; vandaag tik ik de 29 jaar aan. Een jaartje ouder, wijzer en weer een jaar vol ervaringen erbij. Ik merk dat ik ieder jaar een transformatie doormaak, vorig jaar innerlijk, dit jaar uiterlijk maar ook ieder jaar verandert mijn smaak qua interieur behoorlijk – met een constante blauwe draad 😉

Ook afgelopen jaar ben ik thuis lekker aan de slag gegaan en mijn wishlist weer flink aangevuld. En nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd wat er op jouw verlanglijstje staat! Misschien ben je binnenkort wel jarig, of kan je niet wachten op de feestdagen! Heb jij nog toffe meubels of woonaccessoires die je huis kunnen verrijken? Dan heb ik goed nieuws voor je want ik ben jarig en wie jarig is trakteert! En ik trakteer jou op €50 shoppingtegoed van Eyoba!! 

Zuiver-bucklehead

Het is de eerste win-actie die ik in samenwerking met Eyoba mag doen! Eyoba is dé online (& offline) winkel waar je terecht kunt voor nationale en internationale design meubels en accessoires van meer dan 60 merken – inclusief hun eigen merk! Ooit zijn ze gestart met designerstoelen en inmiddels uitgegroeid tot meer dan 25 woonwebwinkels en een flinke showroom á 500m²!

Geloof me, mijn wishlist is lang nog niet leeg. Inmiddels ben ik wel geslaagd voor mijn eetkamerstoelen, al heb ik nog ruimte voor 2 stoelen… Hieronder zie je mijn Eyoba-wishlist: Tucson stoel van Flint, Bucklehead van Zuiver en de Bayonne zuil van Flint. Waarom? Die stoel ziet er masculine en industrieel uit en hij is blauw; oftewel mijn stijl! De Bucklehead is de perfecte vloerlamp; industrieel en flexibel en de zuil heeft een beton-look: industrieel exposeren, wie wil dat nou niet!

Eyoba-shopping-wishlist

Doe mee en maak kans maakt op €50 shoptegoed bij Eyoba

 • Deel jouw wishlist product hieronder en leg uit waarom je het product heb gekozen
 • Volg Eyoba op Facebook
 • Volg label1114 op Facebook (als je dat nog niet deed 😉 )

Op 4 december kies ik de winnaar uit en neem ik contact met je op zodat je zo snel mogelijk jouw favoriete woonproduct(en) kan shoppen met je label1114 x Eyoba shopping-tegoed!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en zie jullie favorieten hieronder tegemoet!

Image credits 1 | 2

7 Comments
 • Anita
  Beantwoorden

  Erg lastig om maar 1 product te kiezen. Mijn keuze is gevallen op de Its About RoMi – Cardiff Vloerlamp – Zwart.

  Wij hebben zo’n 5 weken geleden besloten de hele inrichting om te gooien. Eerst alles wat we hadden verkocht. Nieuwe meubels zijn inmiddels uitgezocht en besteld. Er zijn nog een paar dingen die we nodig hebben om het geheel af te maken. Waaronder een mooie lamp. Deze mooie designlamp van RoMi zou heel mooi staan in ons nieuwe interieur.

  23 november 2015 at 14:18
 • Anita H.
  Beantwoorden

  Wat een leuke en betaalbare items heeft die webshop! Mijn keuze: http://www.designerstoelen.nl/kantoor/super-gio-antraciet-scab-design. Hele gave stoel. Ik heb mijn eethoek opgebouwd uit allemaal verschillende stoelen. Van de nu aanwezige stoelen, wil ik er graag eentje vervangen door dit mooie exemplaar.

  23 november 2015 at 22:39
 • Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En leuk dat je ons ook wat mag geven.
  Ik heb genoeg plannen voor het nieuwe jaar om in mijn huis te veranderen of aan te pakken. De keuken wil ik wat veranderen maar voor nu heb ik een mooi vloerkleed uit gekozen. Lekker wol warm voor in de winter. Ik ga als ik nu iets zou mogen uitkiezen voor de Natural Pure Vloerkleed van Zuiver!

  27 november 2015 at 12:08

Post a Comment

Reken maar uit! *