Gemotiveerd naar het werk, trots op je werkplaats en lekker aan de slag. Dat is pas goede motivatie! Werknemers van Lego, Google, Skype en Red Bull gaan met die drive naar het werk. Uit onderzoek blijkt dat ‘Office Design’ grote voordelen heeft voor de werksfeer en efficiëntie van de werknemers.

Uiteraard noem ik hiervoor wel grote bedrijven die de kosten voor architectuur kunnen besteden, maar de kosten hoeven niet zo immens te zijn zoals Google of Lego. Daarnaast leveren de kosten voor wat design van je werkruimte grootse productiviteit op en maakt het indruk op potentiële klanten.

[dropcap]O[/dropcap]vertuig je baas en wellicht ga jij straks naar een bijzondere werkplek waar de ‘clean desk policy’ wordt geschrapt van de bedrijfsfilosofie en plaats maakt voor plezier. Als designer heb ik dit ervaren bij stagiaires die het werkblok met mij deelden. Post-its met leuke boodschappen, Kindersurprise speeltjes etc.

Ondanks de crisis is met een beetje hulp van je medewerkers veel mogelijk. Dat zorgt niet alleen voor het teamgevoel, maar uiteindelijk ook voor een bijdrage van je werknemers voor het bedrijf. Kortom, Office Design, een motivatie die je eenmalige investering kosten en waar je jaren van kan genieten en profiteren. En een tip voor werkgevers: glijbanen zijn de nieuwe trend!!

Bekijk hieronder hoe Google, Lego, Red Bull, Microsoft, Facebook en Skype het doen.

Google

Google-office-by-Scott-Brownrigg-Interior-Design-meetingDoors

Google-Tel-Aviv-by-Camenzind-Evolution-lounge

Google-Engineering-HQ-by-Penson_meetingRoom

Google-Tel-Aviv-by-Camenzind-Evolution_glijbaan

Google-office-by-Scott-Brownrigg-Interior-Design-meetingRooms

Lego

Lego-PMD-by-Rosan-Bosch-Rune-Fjord-meeting

Lego-PMD_glijbaan

Red Bull

redbullhq_desk

redbullhq_toilet

Microsoft

Microsoft-Headquarters-in-Vienna

Microsoft-Headquarters-in-Vienna-by-Innocad_meetingRoom

 

Facebook

Facebook-Headquarters-by-Studio-loungeMeeting

Facebook-Headquarters-by-Studio-lounge

Skype

Skype-office-by-PS-Arkitektur-meeting

Skype-office-by-PS-Arkitektur-lounge

 

Hoe ziet jouw werkplek eruit? Stuur een foto naar post@label1114.nl en inspireer anderen!